top of page
Search

Laidojimo paslaugų teikimas nuo rugsėjo 13 d.

Galimybių paso įvedimas atnešė nemažai sumaišties įvairiose gyvenimo srityse. Daug kas pakeista paskutinę minutę, todėl informacijos daug ir norime plačiau papasakoti, kaip teikiamos laidojimo paslaugos nuo rugsėjo 13 d., kai daugelyje vietų prašoma galimybių paso.



Ar reikia galimybių paso dalyvaujant laidotuvėse?


Laidojimo paslaugų sritis – viena tų, kurioje galimybių paso iš jūsų niekas nereikalaus. Dalyvaujant laidotuvėse jis nereikalingas. Norint gauti laidojimo paslaugas galimybių paso taip pat nereikia.


Kaip vyksta laidotuvės?


Laidojimo paslaugų srityje mažai kas pakito po karantino. Šalyje vis dar galioja ekstremali padėtis dėl COVID-19 pandemijos, todėl išlieka ir tam tikri reikalavimai, rekomendacijos, kurių svarbu laikytis. Štai, ką svarbu atminti dalyvaujant laidotuvėse (tiek artimiesiems, tiek atvykusiems atsisveikinti):

  • privaloma dėvėti kaukes;

  • būtina išlaikyti saugų, rekomenduojamą atstumą;

  • sėdimos vietos salėje paruoštos pagal visas rekomendacijas.

Žinoma, taip pat laidotuvėse reikėtų laikytis ir kitų higienos reikalavimų. Nepamirškite dezinfekuoti rankų. Nedalyvaukite jei jaučiate peršalimo simptomus, karščiuojate.

Net ir vėl įvedus karantiną ar sugriežtinus reikalavimus, laidojimo paslaugų teikimas nenutrūksta. Nors tai ir skaudu, tačiau tai turbūt bene reikalingiausia paslauga. Kiekvienas turi būti palaidojamas deramai ir su pagarba.


Laidojimo namai TYLA – vieta, kur svarbu nuoširdumas


Mūsų laidojimo namuose teikiamos visos, su laidojimu susijusios paslaugos. Turime dvi modernias šarvojimo sales, virtuvėlę, poilsio kambarį. Taip pat turime ir ritualinių reikmenų krautuvėlę. Joje prekiaujame ritualiniais reikmenimis, urnomis, žvakėmis, gėlėmis.



Pas mus visuomet sulauksite nuoširdaus patarimo ir pagalbos. Paslaugas teikiame ne tik Šakiuose, bet ir Šakių rajone.


Su mumis susisiekti galima tel. 8 631 31310

Adresas: Islandijos g. 6, Šakiai


Taip pat kviečiame daugiau paskaityti apie laidojimo ypatumus esant pandemija mūsų senesniame straipsnyje: SKAITYTI. Straipsnyje dalinomės ne tik reikalavimais, esant karantinui, bet ir patarimais, kaip organizuoti laidotuves šiuo metu. Na, o visas svarbiausias naujienas sekite mūsų Facebook paskyroje.

334 views
bottom of page