top of page
Search

Mūsų stiprybė - mūsų nuoširdumas

Bet kokiame versle visuomet vyksta konkurencija. Nesvarbu, prekiaujate drabužiais, teikiate statybos paslaugas ar dirbate laidojimo versle. Ir taip, savotiška konkurencija visuomet reikalinga, bet svarbiausia turi likti ir pagarba kitam, užsiimančiam ta pačia veikla. Juk pažiūrėjus kitu kampu – savo konkurentus būtų galima vadinti kolegomis, tiesa?





Vis tik šiame greitai besisukančiame pasaulyje visuomet atsiranda tų, kurie bando kitiems pakenkti apkalbėdami, šmeiždami ir išgalvodami nebūtus dalykus. Bet argi ne geriau būtų išlikti draugiškiems vieni kitiems? Žmogiškumas turi išlikti. Visi norime būti geriausi savo teikiamų paslaugų srityje ir tai yra normalu. Tačiau siekti to menkinant kitus nėra tinkamiausia išeitis.


Mūsų komandos svarbiausias prioritetas - nuoširdumas ir pagalba žmogui. Žinoma, atlygį gauname už tai, tačiau pas mus visuomet viskas atvira, aišku ir visuomet išgirsite nuoširdžius paguodos žodžius, nuoširdžius patarimus. Mes su komanda dirbame jums – kai reikia visą parą, nematydami savo šeimos, vaikų. Nes darbui atsiduodame visu 100%. Ir taip, kartais ir pas mus galbūt būna kažkas, kur galime dar pasitempti. Dėl to visuomet džiaugiamės Jūsų atsiliepimais, pastabomis. Džiaugiamės sulaukę Jūsų atliepo į mūsų darbą. Ir jei išgirstame pastabų, visuomet stengiamės paaugti, patobulėti ir suteikti maksimaliai viską, ką tik galime. Niekuomet nieko neslepiame, esame atviri ir nuoširdūs. Ir džiaugiamės, kad renkatės mus. Žinoma, tai sritis, kurioje tas džiaugsmas persipina su kažkieno skausmu. Bet gera žinoti, kad renkatės mus dėl mūsų tikro, nesuvaidinto, nuoširdaus atsidavimo darbui.


Tikiu, kad įvairios apkalbos, kenkimas kitam visuomet sugrįžta atgal. Žmonės mato, žino ir jaučia, kas yra nuoširdu ir tikra, o kas ne.


Laidojimo namai TYLA veikia jau daugiau nei 3 metus ir per tą laiką, tikiu, kad nenuvylėme savo klientų. Nors ir skamba keistai, bet savo darbą mylime, jam atsiduodame šimtu procentų ir stengiamės, kad jūsų artimųjų palydėjimas į amžinąjį poilsį būtų kuo sklandesnis, gražesnis ir su kuo mažiau rūpesčių Jūsų pečiams.


Nuoširdžiai Jūsų, laidojimo namų įkūrėjai Laura ir Tadas


231 views
bottom of page