top of page
Search

Minime penkerius darbo metus

5 metai augimo, sėkmių ir nesėkmių, pasitikėjimo, palaikymo ir ne tik. Daug visko įvyko per laidojimo namų TYLA 5 metų gyvavimo laikotarpį. Būtent prieš tiek laiko pirmą kartą atvėrėme duris. Ir turbūt dažnas jūsų galvoja, kas paskatina imtis būtent tokių paslaugų teikimo? Atsakysiu paprastai - asmeninė patirtis, asmeniniai išgyvenimai ir, žinoma, poreikis.



Šis darbas nėra lengvas, jame visuomet daug liūdesio, kitų žmonių skausmo. Bet būtent dėl to, labai svarbus nuoširdus atsidavimas. Žmogus tokiu sunkiu metu turi jausti, kad turi į ką atsiremti, kad sulauks pagalbos ir nuoširdaus bendravimo bei patarimų. Stengiuosi kasdien, kad kiekvienas pasirinkęs palydėti savo artimąjį į amžinąjį poilsį, galėtų tai padaryti ramiai ir be papildomų rūpesčių, kuriais pasirūpiname mes su komanda.


Visuomet atsižvelgiu į tai, ko reikia žmonėms. Todėl atvėrėme ir parduotuvės duris. Dabar bet kada prireikus galite užsukti ir įsigyti gėlių kapeliams, žvakių, ritualinių reikmenų. O sulaukus pageidavimų, parduotuvėje rasite ir kompozicijų namams ar biurui.


Noriu nuoširdžiai padėkoti savo šeimai už begalinį palaikymą, savo komandai, kuri dirba su 100% atsidavimu ir, žinoma, mūsų laidojimo namų ir parduotuvės klientams. Jūsų atsiliepimai, nuoširdžios padėkos sušildo širdį. Žinau, kad tai ką darau yra svarbu ir stengiuosi, kad kiekviena kelionė amžinybėn būtų rami, sklandi, jauki, nuoširdi ir tikra…


Nuoširdžiai Jūsų,

laidojimo namų įkūrėja Laura Kazlauskienė.


P.S. Mus rasite Šakiuose, Islandijos g. 6. Laidojimo paslaugas teikiame ne tik Šakiuose, bet ir rajone. Atvykstame į jums tinkamą vietą ir ją paruošiame pagal jūsų pageidavimus.


Skubiai prireikus pasieksite mus tel. +370 631 31310 arba +370 628 28788


7 views
bottom of page