top of page
Search

Laidojimo paslaugos Šakiuose ir Šakių rajone

Laidotuvės neatsiejama mūsų gyvenimo dalis, tačiau jos visada jautrios. Todėl labai svarbu, kad laidojimo namuose dirbantys žmonės būtų empatiški, nuoširdūs ir puikiai išmanytų savo darbą. Mūsų laidojimo namai „Tyla“ skaičiuoja jau penktus metus. Kiekvienas gyvenime turime kažkokią misiją, o mūsų misija yra pagalba Jums sunkiu metu!

laidojimo-paslaugos-šakiuose-ir-šakių-rajone


Kur teikiamos laidojimo paslaugos?


Esame įsikūrę Šakių mieste (Islandijos g. 6), turime modernius laidojimo namus su šarvojimo salėmis. Taip pat turime ir ritualinių reikmenų bei gėlių parduotuvę, tad pas mus rasite viską, ko reikia.


Laidojimo paslaugas teikiame ne tik mūsų laidojimo namuose. Galime atvykti į bet kurią jums patogią vietą Šakių rajone ar Šakiuose. Padėsime pasirūpinti visais laidojimo procesais.


Kokias laidojimo paslaugas teikiate?


Dažnai sulaukiame klausimų dėl to, kokias paslaugas teikiame. Kaip ir minėjome, turime savo šarvojimo sales, ritualinių reikmenų parduotuvę. Teikiame ir transporto paslaugas. Galime paimti kūną, turime visas reikalingas sąlygas jo transportavimui, laikymui, paruošiame kūną laidotuvėms.


Bendradarbiaujame su Lietuvos ir Lenkijos krematoriumais. Taip pat galime pasirūpinti giedotojais ir duobkasiais.


Pasirūpinti galime viskuo, o jūs galėsite ramiai ir be papildomų rūpesčių palydėti artimąjį į amžinąjį poilsį.



Ritualinių reikmenų parduotuvė


Siekdami, kad Jums nereikėtų visko ieškoti skirtingose vietose, įrengėme ir ritualinių reikmenų parduotuvę. Mūsų asortimentas labai platus: Šv. paveikslėliai, nosinaitės, pirštinaitės, rožančiai, gedulo juostos (su užrašais), žvakės, gėlės - jų kompozicijos. Taip pat gaminame ir portretus.


Taip pat pas mus galite įsigyti karstus, urnas, laidojimo rūbus, laikinus paminklus. Jums pasiūlysime tikrai platų asortimentą. Pas mus rasite ir ekologiškus karstus ir karstus skirtus kremavimui.


Profesionali floristė sukomponuos kompozicijas tiek iš šviežiai skintų, tiek iš dirbtinių gėlių, pagamins kasutes, vainikus.


Su mumis visuomet susisiekti galite tel. +370 631 31310


Nuoširdžiai jūsų,

Laidojimo namų įkūrėjai Laura ir Tadas

170 views
bottom of page