top of page
Search

Laidojimo paslaugos – ar kas nors pasikeitė per karantiną?

Daugelį gyvenimo sričių karantinas gerokai pakoregavo. Turbūt tikrai girdėjote ar net teko susidurti ir su įvairiais apribojimais laidojant artimą žmogų. Tačiau norime Jus informuoti, kad šiuo metu laidojimas, šarvojimas vėl vyksta, kaip įprastai, tik laikantis saugumo reikalavimų. Ką tai reiškia? Dėvimos kaukės, patalpoje vienu metu gali būti iki 10 žmonių ir reikia laikytis saugaus 2 metrų atstumo. Dezinfekcinėmis priemonės mes pasirūpiname. Rasite viską, ko reikia nusiplauti ir dezinfekuoti rankas. Taip pat išlieka rekomendacija karantino laikotarpiu dalyvauti tik artimiausiems mirusiojo šeimos nariams.



Laidojimo namai TYLA - nuoširdus bendravimas


Norime šiek tiek plačiau papasakoti apie save. Aš esu Laura – laidojimo namų įkūrėja. Kodėl pasukau į tokią sritį? Gal todėl, kad pačiai teko išgyventi skaudžių, itin artimų žmonių netekčių. Žinau, kaip sunku tą akimirką ir kaip reikia pagalbos. 


Mūsų laidojimo namai nėra tik tokia vieta, kurios pagrindinis tikslas tik gauti pinigų. Man kiekvienas klientas pirmiausia yra žmogus, kuris tuo metu išgyvena sunkiausias savo gyvenimo akimirkas. Tiek aš, tiek mano darbuotojai esame kompetentingi, paslaugūs ir viską darome nuoširdžiai. Dažnai tenka patarti, net paguosti ir pasidalinti savo asmenine patirtimi. Manau, kad nesvarbu, kokioje srityje dirbi ir kokias paslaugas teiki, pirmiausia turi išlikti žmogiškumas. 


Laidojimo namai TYLA – teikiamos paslaugos


Laidojimo namuose TYLA teikiame absoliučiai visas paslaugas susijusias su laidojimu. Nuo kūno paėmimo iš namų, mirimo vietos, ligoninės iki palydėjimo į amžiną poilsį. 


Padedama susitvarkyti visus dokumentus, kad Jums nereikėtų papildomai važinėti ir prarasti laiko. Kūną galime paimti, turime visas reikiamas sąlygas laikymui kūno laikymui ir paruošimui. Pilnai paruošiame laidojimui, aprengiame. Turime modernias šarvojimo sale, kurios atitinka aukščiausius higienos normų reikalavimus. Jose patogu atvykusiems atsisveikinti. 



Čia pat turime ir ritualinių reikmenų krautuvėlę. Joje visada turime gėlių, žvakių, gėlių puokščių. Pagal Jūsų norus ir užsakymą gaminame didesnes kasutes, vainikus. Įsigyti vietoje galima ir žvakių, rožančių bei kitų reikmenų. Taip pat turime platų karstų, urnų pasirinkimą. Kalbant apie urnas būtina paminėti, kad bendradarbiaujame su Lietuvos krematoriumu, todėl jei norite, kad Jūsų artimasis būtų kremuotas, Jums nereikės papildomai rūpintis kūno gabenimu ir pelenų parvežimu. Mes viskuo pasirūpinsime už Jus. 



Teikiame visas transporto paslaugas. Turime duobkasius, giedotojus, nešikus. 


Laidojimo namai TYLA – visą parą


Mirtis beveik visada netikėta. Todėl neišvengiamai laidojimo paslaugų reikia čia ir dabar. Mums drąsiai galite skambinti VISĄ PARĄ. Atvyksime, padėsime, patarsime ir sutvarkysime absoliučiai visus reikalus ir dokumentus susijusius su laidojimu.


Skambinti mums galite tel. 8 631 31310


Mano laiškas mamai...


Pabaigai noriu pasidalinti savo jausmai, savo išgyvenimais, kuriuos sudėjau į laišką MAMAI, mamos dienos proga.


Tau, MAMA...


Jau 8 metai, kai ESI toli ir nematoma kiekvieną dieną. Jau taip ilgai esu be MAMOS.


Mes nepajėgūs sustabdyti laiko, išvengti skaudžių netekčių, bet yra toks nuostabus dalykas, duotas žmogui, kaip dovana - tai ATMINTIS. Ji šventai saugo mums brangių žmonių paveikslus. Ir po daugelio metų aš regiu Tavo šypseną ir girdžiu pamokančius žodžius.


Manau, jog esu gera MAMA, mylinti ir mylima sūnų. Nuolat girdžiu, kaip aš jiems esu reikalinga ir mylima. Šie žodžiai skirti ne tik man, MAMA, jie - ir TAU.


Tai Tu išauginai mane tokią, kokia esu dabar savo vaikams, šeimai ir draugams. Tu mane išauklėjai rūpestingą - kaip ir Tu, MAMA.


Svarbiomis progomis aš Tau, mamyte, dovanojau taip mylimas gėles, ir dabar, net esant šiam beribiam atstumui, aš galiu toliau tai daryti ir atnešusi pasakyti, kokia svarbi man esi. Nes TU visada ir visur su manimi!


Tavo dukra Laura...

72 views
bottom of page