top of page
Search

Mūsų istorija

Mes ir mūsų darbas negali užpildyti Jūsų netekties skausmo, tačiau mes norime padėti jį palengvinti. Lemties nepakeisime, bet pasistengsime, kad šis sunkus kelias Jums būtų lengvesnis. Mes negalime įveikti būties, tačiau norėtume padėti savo buvimu. Toks yra mūsų tikslas - padėti, nuraminti, užjausti ir suteikti visokeriopą pagalbą sunkią netekties akimirką. 


Užuojauta - tai toks žodis, kuris kalba pats už save. Užuojauta mes išreiškiame jausmus, stengiamės prisiimti bent dalį patiriamo žmogaus skausmo, dalinamės šiais jausmais kartu. 




Vis dėto, užuojauta nėra vien tik jausmas. Tai visokeriopa pagalba susijusi su laidotuvėmis, buitimi, būvimas kartu su gedinčiais artimaisiais. Būtent tokiomis akimirkomis mūsų misija palengvinti artimųjų rūpesčius ruošiantis atsisveikinimui su velioniu ir palydėjimui amžinam miegui. Tie kas kreipiasi į mus žino, kad susitvarkyti su viskuo pačiam tiesiog neįmanoma, todėl tam esame mes, profesionali ir žmogiška komanda, kuri puikiai supranta kaip reikalinga pagalba tokiu momentu. 


Aš, esu Laura, laidojimo paslaugas teikiančios įmonės Šakiuose įkūrėja. Kaip niekas kitas žinau kas yra skausmas, netektis ir kaip gerai kai yra kas palaiko, pataria ir padeda. Dar nei karto neteko gailėtis dėl savo pasirinkimo ir sprendimo vystyti tokią veiką. Laidojimo paslaugos yra visuomet reikalingos, tačiau pasirinkau šį kelią tikrai ne dėl piniginių užmojų. Mano vizija buvo sukurti tokią įmonę, kuri paslaugas teiktų iš širdies, nepamirštant žmogiškumo. 


Savo darbą myliu, džiaugiuosi kai su savo komanda galime suteikti visą reikiamą informaciją, padėti artimiesiems tikrai sunkią akimirką. Tokią akimirką esu išgyvenusi pati, kai netekau savo tėvelių. Išgyvenau tą skausmą ir pamenu akimirką kai sužinojus apie netektį ištinka šokas. Kadangi dažniausiai mirtis mus užklumpa visiškai netikėtai. 

Taip, mūsų darbas labai sunkus psichologiškai, pradžioje sapnuodavosi įvairūs košmarai, laidojimo procesas. Kiekvieną kartą sunku ir savotiškai atsiranda gedėjimas kartu su tais, kurie kreipiasi į mus. Anksčiau iš vis jautriai priimdavau pirmuosius klientus, būdavo ir ašarų. Juk kaip neverksi, kai kasdien matai verkiančius ir kenčiančius žmones. Žinoma, su laiku priimi tai kaip natūralų mūsų gyvenimo procesą ir pasiruoši psichologiškai. Dabar esu stipresnė ir dėl to galiu būti ramstis tiems kam tuo metu labai sunku. Aš su savo komanda siekiu palengvinti bent dalelę skausmo paruošiant jaukų ir gražų atsisveikinimą su velioniu. 


Kokia laidojimo paslaugas teikiame? 


Pirmiausiai – vieta. Būtent vieta yra labai svarbi planuojant atsisveikinimą su velioniu. Mes turime modernias šarvojimo sales, kurios yra patogios, šiuolaikiškos ir atitinka visus reikalavimus bei higienos normas. Mūsų tikslas patogumas ir jaukumas. Kad tiek artimieji tiek draugai ir giminės atvykę jaustųsi komfortiškiau kiek tai įmanoma tokiu momentu. Be to, visada esame šalia jei prireiktų kokios pagalbos. Mūsų salės randasi Šakių mieste, tačiau jei reikia paslaugų rajone, mielai vykstame padėti surengti atsisveikinimą ir kitose šarvojimo salėse. 




Pas mus yra ir virtuvėlė bei poilsio kambarys. Tai jauki ir patogi vieta kur galėsite atsipūsti tiek Jūs tiek svečiai atvykę atsisveikinti su velioniu. Jei neturite noro ir jėgų rūpintis patys, pasiūlysime ir šeimininkavimo paslaugas. Pasirūpinsime tiek Jumis tiek atvykusiais svečiais. 


Ritualinių reikmenų parduotuvė - visada pasiekiama ir čia rasite platų asortimentą. Mes ruošiame vainikus, gėlių puokštes, kasutes, prekiaujame žvakėmis, visais ritualiniais akcentais, turime juostų, esant reikalui gaminame portretus. Jei ką ir užmiršote, padėsime bet kuriuo metu. Taip pat pas mus galima įsigyti karstus (turime ekologiškų), urnas, karstus kremavimui, laidojimo rūbus ir viską ko tik gali prireikti. Mums paskambinus priimame bet kokiu paros metu. Nes būtent to ir reikia ruošiantis laidotuvėms - pagalbos bet kokiu momentu. 




Transporto paslaugos – teikiame visas transporto paslaugas. Galite išsinuomuoti katafalką ar lengvąjį automobilį velioniu palydėti į amžiną poilsį. Taip pat mes galime patys paimti velionio kūną iš gydymo įstaigų ar namų. 


Laidotuvių planavimas - padėsime Jums suplanuoti visą atsisveikinimo procesą. Padėsime nepamiršti jokių smulkmenų. Mes pasirūpiname ir velionio aprengimu, paruošimu laidotuvėms. Taip pat galime sutvarkyti laidojimo dokumentus, socialinių išmokų dokumentus. 


Jei yra pageidavimas galime sumontuoti video ar paruošti nuotraukų peržiūrą, kurią rodysite šarvojimo salėje atsisveikinant su velioniu. Kai kurie to pageidauja ir nori prisiminti gražiausias akimirkas praleistas kartu. Pasirūpinsime muzikiniu fonu. 

Be visų paslaugų galime pasiūlyti ir duobkasius, nešikus ar giedotojus. 


Kremavimo paslaugos – bendradarbiaujame su Lietuvos krematoriumu, todėl jei pageidaujate velionį kremuoti, padėsime pasirūpinti ir šiuo procesu. Kadangi Lietuvoje tai dar nėra itin dažna procedūra papasakosime viską ką reikia žinoti ir kaip vyksta pats procesas, ko tam reikia. 




Savo patalpose turime ir morgą, kuriame galime laikyti ir paruošti kūną. Morgas atitinka visus higienos reikalavimus. 


Mūsų darbo laikas


Darbo laikas - mūsų darbo laikas neturi valandų, dienų ar išeiginių. Dirbame Jums ir dėl Jūsų. Žinome, kaip svarbu būti pasiekiamiems bet kada. Mirtis būna netikėta artimiesiems, todėl laukti kol kažkas padės yra be galo sunku. Dėl to su mumis galite susisiekti bet kokiu paros metu tel. +37063131310 


Visuomet atsiliepsime, suteiksime bet kokią reikiamą informaciją ir padėsime Jums garbingai palaidoti artimą žmogų. Mūsų visa komanda yra pasiruošusi bet kada atvykti ir atlikti savo pareigas. Man pačiai svarbu, kad Jūs gautumėte ne tik kokybiškas paslaugas, bet ir nuoširdų bendravimą, todėl mūsų komandoje dirba tik geriausi, nuoširdžiausi žmonės. 




„Mes visi mirsime. Tikslas nėra gyventi amžinai, tikslas yra sukurti kažką, kas bus amžina“. Chuck Palahniuk

498 views
bottom of page