top of page
Search

Apie mus, mūsų misiją ir jus

Turbūt dažnas žmogus pagalvoja, kad laidojimo paslaugų sritis tai ta vieta, kurioje dirbti norėtųsi mažiausiai. Žinoma, puikiai suprantu tuos, kurie taip galvoja. Mūsų darbas iš tiesų kupinas iššūkių ir dirbame su klientais jiems sunkiausiu gyvenimo momentu. Būtent dėl šios priežasties labai svarbu išlikti žmogišku, jautriu, nuoširdžiu.



Laidotuves organizuoti tikrai nėra lengva ir paprasta, tačiau visas mūsų personalas daro tai nuoširdžiai ir stengiamės padėti išgyventi žmonėms sunkią netektį, kiek įmanoma palengvinti skausmą ir „nuimti“ nuo pečių visus papildomus rūpesčius, paliekant laiko atsisveikinti su brangiu žmogumi.


Visuomet įsiklausome į norus ir darome viską, ką tik galime, kad visas laidojimo procesas būtų sklandus ir nekeltų jokių rūpesčių. Nuoširdžiai patariame ir ieškome tinkamiausių sprendimų kiekvienu atveju. Kiekviena jūsų netektis paliečia dalele ir mus.


Kai darbas atliekamas nuoširdžiai, visuomet smagu sulaukti ir atsiliepimų iš jūsų. Priimame kritiką, padėkos žodžius, pastebėjimus ir bet kokią nuomonę, kuri padeda dar labiau tobulėti, gerinti aptarnavimą. Visuomet atsižvelgiame į jūsų išsakytas mintis ir stengiamės pasitaisyti jei kur buvo suklysta.


Jūsų atsiliepimai - mūsų darbo kokybės gerinimui be galo svarbūs. Todėl visuomet jų laukiame.


O jūsų ištarti „ačiū, kad padėjote“, „jūsų laidojimo namuose jaučiame lengvumą ir ramybę“- tai vienas didžiausių įvertinimų. Mūsų vertybė - nuoširdumas, atjauta kitam, todėl padėkos žodžiai įkvepia šiam darbui ir leidžia su dar didesniu atsidavimu padėti jums sunkiausiu gyvenimo momentu. Gera žinoti, kad savo darbu galime prisidėti prie jūsų brangaus artimojo palydėjimo į amžiną poilsį.


Dėkojame, kad mumis pasitikite. Vertiname tai.


Laidojimo namų „Tyla“ įkūrėjai Laura ir Tadas Kazlauskai


220 views
bottom of page